Matkan suunnittelu Egyptiin alkoi, minua pikku miestä odottaakin koko joukko isin sukulaisia, muutamat heistä ovat nähneet minusta vain valokuvia. Tulemme luultavasti viettämään suurimman osan ajasta El Mansurassa (isin kotikaupunki), Gamasassa ja 15th of May:ssa (joka on aivan uusi kaupunkin välimeren rannalla) Isi rakentaa sinne meille omaa kesänvietto paikkaa. Kesämökkiä niinkuin hän itse sitä kutsuu! Sen ensimmäinen kerros alkaakin olla jo asuttavassa kunnossa! (ts. sisältä valmis)

436858.jpg  

tässä on jonkinlainen piirustus siitä miltä se tulee sitten valmiina näyttämään, yläkerran huoneistot, kellaria ja pihaa rakennetaan parasta aikaa!

Meidän on myöskin tarkoitus käydä sukuloimassa Luxorissa, jossa käymme myös tutustumassa Kuninkaiden laaksoon, Karnakin ja Luxorin temppeleihin. Luxorin lähellä asuu isän puoleista sukua, he ovat hiukan vanhoillisia ja isäni varoittikin äitiä, että matkasuunnitelma Luxorin vierailusta täytyy lyödä lukkoon ennen matkalle lähtöä (vietämme Luxorissa tällä kertaa korkeintaan 3 päivää), muuten joudumme viettämään koko loman heidän kanssaan. Heidän vieraanvaraisuutensa on loputon ja jokainen heistä haluaisi meidän vierailevan juuri heidän luonaan!!

Otamme siis pelkät lennot Egyptiin, Matkatoimisto My Jet, tarjoaakin huokeita lentolippuja!