Amir haluaa auttaa, hän on joka paikassa... astianpesukoneen täyttämisessä hän tarjoaa myös kovasti apuaan! Niinpä äiti ajattelikin hyödyntää Pamskun halua auttaa ja pyysi pientä poikaa hakemaan kuppia olohuoneen pöydältä tiskikoneeseen laitettavaksi. Pieni mies lähtikin päättäväisesti olohuoneeseen päin täyttämän suurta tehtäväänsä... hetken kuluttua hän palasi äidin luo takaisin keittiöön kantaen käsissään omia college -housujaan!

"Hyvä Amsku" äiti sanoi "Kiitos paljon! Katsos Amir.." äiti saattoi Amirin olohuoneen ovelle. "Tuolla pöydällä on kuppi. Tuotko sen äitille? Äiti laittaa sen koneeseen." Äiti kääntyi mennäkseen keittiöön ja Amir käveli takaisin olohuoneeseen.Tuokion kuluttua pieni Amir seisoi äidin selän takana omat farmari housut käsissään!

"Kiitos kulta, kiitos" Äiti sanoi hymyillen pojalle, ja näytti kädessään olevaa kuppia. "Tämä on kuppi!" Äiti saattoi pojan olohuoneen ovelle ja sanoi "Näetkö, tulla pöydällä on samanlainen kuppi?" äiti osoitti pöydän suuntaan "Tuotko se äitille? Äiti laittaa sen koneeseen." Pieni mies poistui tehtävänsä pariin ja äiti jatkoi astianpesukoneen täyttöä. Aikaa kului tovi ja pieni mies saapui keittiöön kantaen kädessään isin sukkaa!

"Oh-hoh! voi kiitos!... mistäs sinä tämän löysit? Tämä on isin sukka, ei sitä voi laittaa koneeseen!" äiti nauroi pikku Amskulle. "Kulta tämä on astianpesukone, tänne laitetaan astioita.." Amir seisoi äitin vieressä ja katseli konetta. "Nämä ovat astioita, kuppeja ja lautasia.." äiti selitti. "Siellä olohuoneessa on tälläinen samanlainen kuppi.." äiti näytti Amirille kuppia, jonka oli jo asettanut koneen ylätasolle. "Haetko kupin, niin laitetaan sekin tänne koneeseen?" Pieni mies kääntyi päättäväisesti kannoillaan ja käveli olohuoneen suuntaan. Astiapesukone olikin jo kuppia vaille täynnä, kun pieni Amir palasi keittiöön, kädessä ei kuitenkaan vieläkään ollut kuppia vaan television kaukosäädin. Äiti nauroi Pamskulle, otti pojan syliin ja suukotti vauvaa.

"Kiitos kulta, kiitos kovasti!"