Nyt kun Tsunamista Aasian rannalla tulee kuluneeksi tänä vuonna jo kolme vuotta. Pysähdyin miettimään sitä, kuinka lyhytnäköinen ihminen onkaan. Emmekö ole oppineet mitään sitten Nooan ajoista? Thaimaan Phuket on rakennettu lähes kokonaan uudelleen entistä ehommaksi. Elämä on palannut pikkuhiljaa uomiinsa, turistit palanneet rahoinensa.. prostituutio, lapsikauppa, huumeet, peliluolat ja epäjumalien palvonta jatkuu.. niinkuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan! Muistan tsunamin jälkimainingeissa, jopa itse piispa Eero Huovisen päivitelleen "Miksi Jumala on käänsi ihmiselle selkänsä?" Minusta piispa Eero Huovisen uskonmiehenä, olisi pitänyt se tietää!! olisi pitänyt ymmärtää!! Vai eikö hän tunne Kirjaansa? 

"Tsunamin tuhot aiheuttivat piispa Huoviselle myös uskonnollisen kriisin. Hän kysyi yhä uudestaan Jumalalta, miksi tämä oli hylännyt ihmiset, jotka luottivat hänen varjelukseensa. Hänelle selitykseksi ei riittänyt se ajatus, että luonnolla on luonnonlait ja Jumalalla omat lakinsa. Hänen on yhä vaikea ymmärtää myöskään sitä, mikä on kärsimyksen tarkoitus - onko sillä edes mitään tarkoitusta?" kyseli Eero Huovinen "punaisessa langassa" 13.12.2005

Näin vastasivat hänelle 31.12.2004 Sheik Ibrahim Mudeiris ja  1.1.2005 Saudi cleric Muhammad Al-Munajjid

Eikö Jumala ole meitä varoittanut? Eikö hän ole kertonut meille lait, joita meidän kuuluu noudattaa? Eikö Hän, joka omistaa kaiken ole oikeutettu pyyhkimään pois mitä haluaa?

Mitä Koraani kertoo varoituksesta

5. Pöydän suura 5:18-19
Juutalaiset ja kristityt sanovat: "Me olemme Jumalan lapsia, ja Hän rakastaa meitä." Sano: Miksi hän sitten rankaisee teitä teidän synneistänne? Ei, te olette vain ihmisiä, jotka Hän on luonut. Hän antaa anteeksi, kenelle tahtoo, ja rankaisee, ketä tahtoo. Jumalalle kuuluu taivaan ja maan ja kaiken niiden välissä olevan valtius, ja Hänen luokseen on kaikkien palattava. Te, joilla on Kirja, Lähettiläämme on tullut luoksenne pitkän profeetattoman ajan jälkeen tekemään teille sanomani selväksi, ettette voisi sanoa: "Eihän kukaan tullut tuomaan meille ilosanomaa ja varoitusta." Nyt te olette saaneet ilosanoman ja varoituksen. Jumala on Kaikkivaltias.

567116.jpg

Kaikki ei kuitenkaan tuhoutunut, useat moskeijat säästyivät... se oli Jumalan tahto, ja merkki ihmiskunnalle... ja lisää kuvia.

Allah aiheutti tsunamin? 
Sri Lankan muslimien tulkinnan mukaan Allah rankaisi ihmisiä tsunamilla, koska nämä olivat rikkoneet hänen lakejaan. Todisteena tästä Colombon "Islamilaisten opintojen keskus" esittelee DigitalGlobe Quicbird -satelliitin ottamaa kuvaa, jossa aallosta erottuu arabiankielinen teksti "Allah".

567247.jpg

Amazing Islam Miracles

41:53 Me näytämme heille merkkejämme joka puolella maailmaa ja heissä itsessäänkin, kunnes he ymmärtävät, että se on totuus. Eikö Herrallesi riittäisi, että Hän itse on kaiken todistaja?